ENGINEERING IS DE BASIS VOOR EEN SUCCESVOL PROJECT

Ieder succesvol project start met een gedegen (proces)engineering. FCPS kan u ontzorgen in het gehele traject van (proces)engineering. Zowel op het gebied van pré-engineering t/m detailengineering. FCPS is thuis in een breed scala aan technologieën. Denk aan homogeniseren, concentreren (zoals indampen en membraanfiltratie), sproeidrogen, vriesdrogen, agglomereren,

mengen van vloeistoffen en poeders, doseren in vloeibare en vaste vorm, verhitting (pasteuriseren en steriliseren), scheidingstechnologieën (centrifugeren, membraanfiltratie (RO, NF, UF, MF), en ionenwisseling), fermentatie, hydrolyse, poeder transport en opslag, Cleaning In Place (CIP), utilities (ijswater, proceswater, stoom en perslucht), afvalwaterzuivering en afvalverwerking.

de nieuwste standaard

FCPS verricht (proces)engineering naar de nieuwste standaard en zorgt voor een hygiënisch ontwerp. Daarnaast denkt FCPS met proceskennis mee met de klant, zodat de klant een duurzame oplossing krijgt wat zorgt voor een optimale Total Cost of Ownership (TCO) voor de klant. FCPS zorgt ervoor dat de eisen van de klant meegenomen worden in het ontwerp. Uiteindelijk resulteert dit o.a. in een P&ID, appendagelijst en hieruit voortvloeiende documenten, maar FCPS is u ook van dienst m.b.t. het maken van een 3D scan, 2D en 3D ontwerp. Ook op dit gebied zijn veel oplossingen te leveren.

Hygiënisch ontwerp (EHEDG)

Duurzame oplossing

Proceskennis

Klantgericht

P&ID

Procesengineering

3D scan

2D en 3D ontwerp

heb jij een probleem voor onze oplossing?

Heb je vragen of ben je op zoek naar welk product het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

1.000+

Duizenden op maat gemaakte oplossingen

30+

Jaar ervaring in zuivel, drank

en voedingsmiddelenindustrie

Advies op maat

Neem contact op met de experts.

TERUGBELVERZOEK

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je binnen vier uur terug

TERUGBELVERZOEK

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je binnen vier uur terug

OF mail ons

info@fcps.nl

Duurzame werkwijze

Betrouwbare producten & services

Ontzorging van A tot Z


heb je vragen?

Neem contact op met onze experts

Kom langs op locatie

Zeeweegbree 13

8472 BD WolvegaOF mail ons

info@fcps.nl

terugbelverzoek

We bellen je binnen 1 werkdag terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®