Service

Preventieve & correctieve service

Binnen de dranken-, voedingsmiddelen-, en zuivelindustrie verrichten we preventieve en correctieve service aan afsluiters en pompen. In de vorm van revisies op de locatie van de klant of als service in onze werkplaats in Wolvega. Bij service maken we onderscheid tussen specialisten en monteurs. Al onze medewerkers worden getraind en gecertificeerd door de fabrikanten van de apparatuur en werken met een uitgebreid pakket aan speciaal gereedschap. Bij de aanschaf hiervan wordt rekening gehouden met de wensen en eisen vanuit opdrachtgevers. Ons gereedschap wordt ieder jaar gekeurd.

Wij zorgen proactief voor uw productieapparatuur, minimaliseren het risico op uitval én voorspellen zelfs storingen voordat ze optreden. Mocht er zich een probleem voordoen, dan lossen onze bekwame service specialisten het probleem op de snelst mogelijke manier op en voorkomen herhaling.

Voordelen

• Optimaliseer en ondersteun uw onderhoudsplanning en -uitvoering
• Voorspel storingen voordat ze optreden
• Verhoog de uptime door snel de volledige productie te herstellen

Door middel van preventief onderhoud minimaliseert u het aantal ongeplande stops, evenals de duur van elke geplande servicestop. Deze proactieve zorg verlaagt uw totale productiekosten. Laat onze service specialisten de problemen oplossen voordat ze zich voordoen.

Afsluiters

Pompen

Instructievideo's demontage

De werkwijze van FCPS

Met onze werkwijze voor service kunnen wij hoogwaardige garanties afgeven aan de klant. Meer weten over onze werkwijze voor uw organisatie?
Neem dan contact op!

Contact opnemen
1

Werkvoorbereiding

2

Inspecteren/onderzoeken

3

Reviseren

4

Rapporteren

5

Afmelden

Wij werken met trots voor
onderstaande bedrijven in binnen- en buitenland.